Doğanın Güzellikleri İçerisinde Mutlu ve Huzurlu Bir Yaşam

ÖNEMLİ DUYURU ( 27.05.2020 )


Değerli Site Sakinlerimiz,

Yaşanan pandemiden dolayı hepimiz evlerimizde kalmak zorunda kaldık. Bu salgın dolayısıyla Yönetim olarak her türlü tedbiri aldık. Siz sayın site sakinlerimiz de örnek bir davranış göstererek kurallara uymaya özen gösterdiniz. Bu hassasiyetinizden dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Bu süreçte sokağa çıkmanın, yeşil alanlarda vakit geçirmenin ne kadar büyük bir nimet olduğunun farkına vardık. Site içinde bulunan bazı yerlerde yürüyüş alanları oluştu. Yönetim olarak siz değerli komşularımızın site içindeki yeşil alanlardan daha fazla faydalanmaları için bazı bölgelerde yeni düzenlemeler yaparak yeni park ve yürüyüş alanları oluşturma kararı aldık.

Ancak site içinde bulunan bazı bölgelerde beslenen sahipsiz hayvanlar nedeniyle birçok komşumuz sokağa çıkamaz hale geldi. Yürüyüş yaparken köpek saldırısına uğrayan ve yaralanan komşularımız oldu

Son zamanlarda aldığımız şikâyetler nedeniyle bu konu hakkındaki kuralları ve uygulamaları sizlerle bir kez daha paylaşmak isteriz.

  • Site sınırları içinde sahipsiz hayvanların beslenmesi için özel alanlar mevcuttur. Sahipsiz hayvanları beslemek isteyen komşular bu alanları kullanacaklardır
  • Evcil hayvan sahibi olup bunları gezdiren komşularımızın yanlarında çöp poşeti bulundurmaları ve atıkları toplamaları gereklidir.
  • Sahipli havyanlar tasmasız dolaştırılmamalıdır.
  • Hayvan besleme yerleri yeniden düzenlenecektir.
  • Hayvan besleyen komşularımızla bir toplantı yapılacak konu hakkında yardım ve destekleri istenecektir.

 

Yukarıda paylaşılan kural ve uygulamalara uygun davranmayan komşular hakkında site yönetimine gelen şikâyetler ile ilgili olarak gerekli uyarılar ilgili komşulara yapılacak sonuç alınamaz ise konu hukuk müşavirliğine aktarılacak ve gerekli yasal süreç başlatılacaktır.

Evde kalmak zorunda olduğumuz bu süre içerisinde diğer komşularımızın haklarını gözetmek ve huzurlu bir yaşam alanı için kurallara uymanızı, bu konuda çalışanlarımıza yardımcı olmanızı önemle rica ederiz.